Our services

Jatovator

De Jetovator is ondanks zijn indrukwekkende luchteigenschappen ongelooflijk gemakkelijk om mee te leren vliegen. Het idee om op een bewegende slang te balanceren klinkt onmogelijk, maar de Jetovator biedt zo’n stabiel platform dat wij vrijwel iedereen kunnen trainen om het veilig en bekwaam binnen vijftien minuten te leren.

Bekijk item in de shop…

Tandem Jetovator

De nieuwe Tandem Jetovator maakt vliegen gemakkelijker dan ooit en biedt nieuwe piloten de mogelijkheid om te trainen met een gecertificeerde vlieginstructeur. Dit is de perfecte aanvulling op elke Hydro-Flight huur exploitatie die op zoek is naar de maximale opbrengst en de beste veiligheid.

Bekijk item in de shop…

Freedom Flyer

De Freedom Flyer is het eerste en enige Hydroflight-apparaat dat speciaal is ontworpen voor mensen met een dwarslaesie of handicap. Jetavation heeft een aantal non-profitevenementen georganiseerd voor gewonde veteranen en hen getraind in vliegen met deze geweldige Freedom Flyer.

Bekijk item in de shop…

Shred Sled

Dit eenvoudige en gemakkelijk te berijden bord heeft slechts één jet, geen bewegende delen, en laat beginners gemakkelijk overschakelen van een knielende positie naar een volledig rechtopstaande staande positie.

Bekijk item in de shop…

Custom

Onlangs werd de “Jedivator” gecreëerd, een vliegende replica van de beroemde Star Wars Speeder Bikes. Heeft u zelf een idee of wens, schroom dan niet om te vragen naar onze costum build mogelijkheden.

Bekijk item in de shop…

Onderdelen

Ook voor het leveren van onderdelen en/of accessoires voor uw Jatovator bieden wij een rijk scala aan producten. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Bekijk item in de shop…